skip to Main Content

Ransomware van uw computer verwijderen? Clearvisionit helpt u bij hackaanvallen.

Bent u een slachtoffer geworden van  ransomware hackaanvallen? Dat is natuurlijk erg vervelend. Wij raden u in ieder geval aan om niet te betalen. In de meeste gevallen krijgt u uw data op deze manier niet terug. Inplaats daarvan schakel de specialisten van Clearvisionit in. Wij kunnen voor u de ransomware verwijderen zonder dat uw data verloren gaat. En als het ransomware programma niet te verwijderen is kunnen de ICT’ers van Clearvisionit alsnog een back-up maken van uw data. De ICT’ers van Clearvisionit hebben al meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van ransomware en kunnen in 99% van alle gevallen uw data veilig stellen. Heeft u meer vragen over dit onderwerp? Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor het te laat is.

Uw website en netwerk beveiligen tegen DDOS aanvallen

De specialisten van Clearvisionit zijn ook bij deze problemen u graag ter dienst. Als u een slachtoffer bent van een DDOS aanval kan dat erg vervelend zijn. Om uw website of netwerk zo snel mogelijk weer online te krijgen kunt u het best zo snel mogelijk contact met ons opnemen. In de meeste gevallen kan Clearvisionit uw website binnen 24 uur een DDOS protection geven. Ook kunnen wij meestal binnen 48 uur een VPN tunnel op uw netwerk installeren wat u beveiligd tegen DDOS aanvallen op uw netwerk. Heeft u meer vragen over dit onderwerp? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

hackaanvallen ICT

Beveilig uw website tegen MITM aanvallen

MITM staat voor Man in the middle bij deze hackaanval zit er een hacker op uw netwerk en kan de hacker websites zonder SSL hacken. Het kan dus zijn dat de hacker aanpassingen doet aan de oorspronkelijke website en dat u bijvoorbeeld dingen ziet die eigenlijk niet op de website horen te staan of dat u automatisch een virus download. Dit wil u natuurlijk voorkomen en u wilt uw website bezoekers natuurlijk beschermen tegen dit soort hackaanvallen. Wij van Clearvisionit zijn er in gespecialiseerd om uw website te beveiligen met het groene slotje of terwijl HTTPS (SSL script) Heeft u meer vragen over dit onderwerp? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.