skip to Main Content

Uw website of computer beveiligen tegen hackaanvallen?

ICT bedrijf Clearvisionit is gespecialiseerd in het beveiligen van computers en websites tegen verschillende soorten hackaanvallen. Denk hierbij aan DDOS aanvallen, Ransomware en Man in the middle attacks. Clearvisionit heeft meerdere ethische hackers met veel werkervaring in dienst. Door de lange ervaring van deze werknemers kunnen wij u in de meeste gevallen internetveiligheid garanderen. Helaas is het niet mogelijk om elke hackaanval te ondermijnen. Dit komt omdat er ook zogenaamde zero day attacks bestaan. Dit zijn hackaanvallen die nog niet bekend zijn hiertegen kan Clearvisionit u helaas niet beschermen. Wilt u meer weten over hackaanvallen en tegen welke hackaanvallen Clearvisionit u kan beschermen? Klik dan hier of neem contact met ons op.

Een back-up maken van uw harde schijf, data of website?

Ook op dit gebied heeft ICT bedrijf Clearvisionit gespecialieerd personeel in dienst. Ons personeel helpt u graag bij het maken van een back-up van uw huidige website. U kunt hierbij kiezen of u de back-up op een server cloud of harde schijf wilt hebben dit kunnen wij allemaal snel voor u realiseren. Ook kunnen de specialisten van Clearvisionit een back-up maken van uw harde schijf of server ook dit is in de meeste gevallen snel te realiseren. En ook hierbij kunt u weer kiezen of u uw back-up op een harde schijf, cloud of server wilt hebben. Wilt u meer weten over dit onderwerp? Klik dan hier of neem zo snel mogelijk contact met ons op.

back-up ICT bedrijf

Een uitgebreide SEO website laten maken door een ICT bedrijf?

Ook hierbij kunnen de specialisten van Clearvisionit u ter dienst zijn. Clearvisionit heeft verschillende ervaren marketeers in dienst die gespecialiseerd zijn in het maken van SEO websites. Onze marketiers en ICT’ers maken de website zo dat u zo hoog mogelijk in Google komt te staan. Ook zorgen wij ervoor dat uw website een mooie huisstijl krijgt. U kunt ons natuurlijk vertellen hoe u wilt dat de website er uit komt te zien en onze CSS codeurs gaan dit dan voor u realiseren. Wilt u meer weten over dit onderwerp? Klik dan hier of neem zo snel mogelijk contact met ons op.