skip to Main Content

Vind de contactgegevens van Logitech

Eenvoudig contactgegevens vinden

Bent u op zoek naar de contactgegevens van Logitech? Op de site van het bedrijf zijn die niet zo eenvoudig te vinden. De contactgegevens die bij Logitech op de website staan, verwijzen namelijk naar het Engelstalige kantoor. Hier heeft u natuurlijk niet veel aan wanneer u een vraag heeft over een van de producten. Wij hebben echter een oplossing gevonden, een handige website waar de contactgegevens van Logitech en heel veel andere bedrijven op een plek te vinden zijn!

Beste producten voor gamers

Het Zwitserse bedrijf Logitech werd in 1981 opgericht als softwarebedrijf dat grafische toepassingen schreef. Tegenwoordig staan ze vooral bekend om de verkoop van hardware componenten zoals muizen, toetsenborden, webcams en meer. Ook voor gamers maken zij de beste producten onder de zogenaamde G-serie. Door een hechte samenwerking met gameontwerpers, heeft Logitech producten ontworpen die u helpen met het halen van de optimale resultaten in elke videogame.

Nederlandstalige service

Het vinden van de juiste contactgegevens van Logitech is weer een heel andere uitdaging. Op de site vindt u eenvoudig een telefoonnummer, echter kunt u via dat nummer contact opnemen met het Europese kantoor. Hiermee kunt u dus niet de klantenservice bereiken. Wilt u de contactgegevens voor de Nederlandstalige klantenservice van Logitech vinden, dan moet u verder zoeken. Wij hebben echter de gouden tip voor het vinden van contactgegevens van alle bedrijven, waaronder Logitech!

Contactgegevens van Logitech

De contactgegevens van Logitech vindt u bij Klantenservice Support. Deze site heeft de telefoonnummers, e-mailadressen en andere gegevens van veel grote bedrijven op een plek verzameld. Dat is niet alleen handig wanneer u de Nederlandse contactgegevens van een bedrijf als Logitech niet kunt vinden, maar vaak proberen bedrijven via hun website er ook voor te zorgen dat minder gebeld wordt naar de klantenservice. Daarom ‘verstoppen’ ze het telefoonnummer achter pagina’s als veelgestelde vragen of komt u eerst terecht in een chatvenster met een robot. En dit alles terwijl uw vraag met een gesprekje wellicht heel snel opgelost was. Op de site van Klantenservice Support hoeft u alleen de naam van het bedrijf dat u wilt bereiken in te vullen en u krijgt meteen alle gegevens te zien. Naast deze gegevens vindt u hier ook een omschrijving van het bedrijf en de openingstijden. Bent u dus op zoek naar de contactgegevens van Logitech, dan weet u waar u terecht kunt!